Ο Υπουργός Υγείας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Τροόδους


Ένας από τους στόχους της κυβέρνησης είναι η υποστήριξη των δημόσιων νοσηλευτηρίων, τόσο αυτών που βρίσκονται εντός των πόλεων, όσο και αυτών που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές, όπως το Νοσοκομείο Τροόδους και το Νοσοκομείο της Πόλεως Χρυσοχούς, επισήμανε ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Τροόδους, τόνισε ότι απώτερος στόχος της κυβέρνησης είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.

Ο κ. Δαμιανός σημείωσε ότι το Υπουργείο Υγείας θα μελετήσει με τη δέουσα προσοχή τις δηλώσεις και τις προτάσεις, οι οποίες ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης, προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση των οποιονδήποτε προβλημάτων.

Εκπρόσωποι του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), υπό την ομπρέλα του οποίου βρίσκεται το νοσηλευτήριο Τροόδους, ήταν παρόντες και άκουσαν τα όσα λέχθησαν, εξήγησε ο κ. Δαμιανός και πρόσθεσε ότι το Υπουργείο Υγείας συνεργάζεται στενά με τους εμπλεκόμενους φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται και τη βελτίωση της παρεχόμενης περίθαλψης. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











163