Η Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Κεντρικό Περίπτερο του Ραδιομαραθωνίου στη Λευκωσία


 «Η γενναιοδωρία δεν είναι θέμα της τσέπης, είναι θέμα ψυχής και καρδιάς»

Επίσκεψη στο Κεντρικό Περίπτερο του Ραδιομαραθώνιου στη Λεωφόρο Σταυρού, στη Λευκωσία, πραγματοποίησε το πρωί η Υπουργός Υγείας Δρ Πόπη Κανάρη, στο πλαίσιο της οποίας παρέδωσε συμβολική εισφορά ύψους 700 ευρώ εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας.

Αναφερόμενη στη σημασία του Ραδιομαραθώνιου, η Υπουργός Υγείας είπε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό θεσμό, ο οποίος πραγματοποιείται εδώ και 32 χρόνια στην Κύπρο και στηρίζει και αγκαλιάζει ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ανάγκη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και βοήθειας. «Το Υπουργείο Υγείας αγκάλιασε και αυτό τον θεσμό εδώ και χρόνια και νιώθουμε ότι είμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια», τόνισε η Δρ Κανάρη.

Η κα Υπουργός κάλεσε όλους τους πολίτες να λειτουργήσουν με ενσυναίσθηση και να σταθούν στο πλευρό των ατόμων που έχουν ανάγκη της στήριξης και της βοήθειάς μας. «Ο καθένας από εμάς ας συμβάλει, είτε από το υστέρημα, είτε από το περίσσευμά του, προκειμένου να στηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία», σημείωσε η Υπουργός Υγείας, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι «η γενναιοδωρία δεν είναι θέμα της τσέπης, είναι θέμα ψυχής και καρδιάς».

Η Δρ Κανάρη ευχαρίστησε, τέλος, τους διοργανωτές του Ραδιομαραθωνίου, τη CNP Cyprialife, τη CNP Ασφαλιστική και το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, οι οποίοι στηρίζουν το θεσμό, ο σκοπός του οποίου είναι, όπως είπε, ιερός.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











213