Eυχαριστίες Δαμιανού στο κλιμάκιο των Πιαιδιατρικών Νοσοκομείων Shriners


Τις ευχαριστίες του προς τα Πιαιδιατρικά Νοσοκομεία Shriners για το σπουδαίo έργο που επιτελούν εξέφρασε ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Ο Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι η διενέργεια των επεμβάσεων από το κλιμάκιο των Shriners στην Κύπρο, αποτελεί μια εξαιρετική ενέργεια και εξέφρασε την εκτίμησή του για την αφοσίωση τους στην προσφορά υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας.

Ο κ. Δαμιανός υπενθύμισε ότι οι ιατροί Shriners διενήργησαν για πρώτη φορά επεμβάσεις στη χώρα μας στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου.

Ο Υπουργός Υγείας εξήγησε ότι παράλληλα με τις χειρουργικές επεμβάσεις, εξετάζονται αυτές τις ημέρες στο Ίδρυμα Γεώργιου και Θέλμας Παρασκευαϊδη, δεκάδες παιδιά από την Κύπρο και από γειτονικές χώρες.

Καταλήγοντας, ευχαρίστησε θερμά το Ίδρυμα Γεώργιου και Θέλμας Παρασκευαϊδη και τον κ. Κώστα Παρασκευαΐδη για την συνεισφορά του στην όλη προσπάθεια.

Εκ μέρους του Ιδρύματος Γιώργου και Θέλμας Παρασκευαΐδη, ο κ. Κώστας Παρασκευαΐδης εξέφρασε την προσδοκία η συνεργασία να συνεχιστεί στο μέλλον ώστε να μπορέσουν όλο και περισσότερα παιδιά να ωφεληθούν. «Η συνεργασία πάει πάρα πολύ καλά. Τα παιδιά και οι γονείς είναι ευχαριστημένοι και σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολο να διενεργούνται οι εγχειρήσεις στην Κύπρο, παρά να στέλνουμε τα παιδιά στην Αμερική», συμπλήρωσε.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος των Νοσοκομείων Shriners John McCabe, ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας και τους λειτουργούς του Μακάρειου Νοσοκομείου και εξήρε τη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο μερών, η οποία όπως είπε, είναι προς όφελος της υγείας των παιδιών στην Κύπρο αλλά και των παιδιών στην ευρύτερη περιοχή.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











182