Δαμιανου προς ΟΣΑΚ: Κοινός στόχος η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τον Κύπριο ασθενή


Τη διαβεβαίωση πως θα βρίσκεται δίπλα από την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στις προσπάθειες για επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς έδωσε ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε σήμερα με την ηγεσία της Ομοσπονδίας.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Δαμιανός σημείωσε πως κοινός στόχος είναι η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τον Κύπριο ασθενή. Χαρακτήρισε τη συνάντηση ιδιαίτερα εποικοδομητική, σημειώνοντας πως η ΟΣΑΚ κατέθεσε υπόμνημα, στο οποίο καταγράφονται οι κύριες θέσεις της. Θα μελετήσουμε το υπόμνημα με τη δέουσα προσοχή και θα είμαστε σε συνεχή επαφή με την ΟΣΑΚ, κατέληξε ο κ. Δαμιανός.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΑΚ κ. Πάμπος Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της συνάντησης, τονίζοντας πως ο Υπουργός Υγείας εξέπληξε θετικά την οργάνωση. «Ο κ. Υπουργός μας έδωσε την ευκαιρία να καταθέσουμε υπόμνημα με τα θέματα τα οποία εκκρεμούν στον τομέα της υγείας και να ξεκινήσουμε άμεσα συζήτηση για βασικά ζητήματα τα οποία μας απασχολούν ως ΟΣΑΚ», κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











243