Δαμιανός: Θα προχωρήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας


Ο Υπουργός Υγείας  συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργο Περδίκη

Οι προτάσεις, θέσεις και προτεραιότητες κυρίως σε ότι αφορά στο νομοθετικό έργο του Υπουργείου Υγείας ήταν στο επίκεντρο συνάντησης του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Δαμιανού με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργο Περδίκη.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Δαμιανός σημείωσε ότι αντηλλάγησαν, μεταξύ άλλων, απόψεις για θέματα που αφορούν στα νομοσχέδια που θα κατατεθούν από το Υπουργείο Υγείας στη Βουλή, μέσα στους επόμενους μήνες.

Η συζήτηση επεκτάθηκε, όπως ανέφερε, και στα θέματα του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ), το ζήτημα της παράτασης της στήριξης προς τον  Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσηλευτήρια.

«Είμαστε βέβαιοι πως μέσα από τη συνεργασία που θα έχουμε με όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα θα προχωρήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το τομέας της υγείας», κατέληξε ο κ. Δαμιανός.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχε την ευκαιρία να θέσει στον υπουργό σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το Κίνημα σε ότι αφορά στον τομέα της υγείας. Κοινή μας ανησυχία, σημείωσε, είναι η εφαρμογή και επιτυχία του Γενικού Συστήματος Υγείας. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











139