Δαμιανός: Με συνεργασία των αρμοδίων φορέων τα προβλήματα θα είναι πολύ πιο εύκολο να επιλυθούν


Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) είχε σήμερα ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός.

Σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη της συνάντησης ο κ. Υπουργός σημειώσε ότι αυτή θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της τρέχουσας κατάστασης. «Είμαστε σίγουροι ότι με την συνεργασία των αρμοδίων φορέων τα προβλήματα θα είναι πολύ πιο εύκολο να επιλυθούν», ανέφερε ο κ. Δαμιανός.

Ερωτηθείς για το θέμα των αντι-ιικών φαρμάκων, ο κ. Υπουργός τόνισε ότι ζητήθηκε η συμβολή του Υπουργείου Υγείας της Ελλάδος και πως έχει αφιχθεί στην Κύπρο ικανοποιητική ποσότητα σκευασμάτων. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας για την βοήθεια», σημείωσε ο κ. Δαμιανός, προσθέτοντας πως οι ποσότητες οι οποίες αναμένονταν από τη Γερμανία βρίσκονται καθ’ οδόν. «Δεν υπάρχει οποιονδήποτε πρόβλημα, ιδιαίτερα μετά την ποσότητα που έχουμε λάβει από την Ελλάδα, και όλα θα κυλήσουν όλα ομαλά», συμπλήρωσε ο Υπουργός Υγείας.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ κ. Μαρίνος Καλλής καλωσόρισε τον κ. Υπουργό στην πρώτη επίσκεψη στον Οργανισμό και εξέφρασε την προσδοκία ότι μαζί με τον κ. Υπουργό και το Υπουργείο Υγείας πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Οργανισμός θα επιλυθούν το συντομότερο δυνατό. Ένα από τα θέματα συζήτησης αφορά και το θέμα τη επέκτασης της κρατικής χορηγίας στον ΟΚΥπΥ, ανέφερε ο κ. Καλλής.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











312