Προκήρυξη προγράμματος Νοσηλευτικής Νεφρολογίας


Η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών σε συνεργασία με το τμήμα νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, προγραμματίζει στις 16.05.2024 την έναρξη του προγράμματος Νοσηλευτικής Νεφρολογίας για νοσηλευτές του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που εργάζονται σε συναφή τμήματα.

Χώρος διεξαγωγής:

Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής

Διάρκεια και Ωράριο θεωρητικής εκπαίδευσης:

Ενός έτους, κάθε Πέμπτη ή/και Παρασκευή από τις 8:00-13:30 (εκτός 2 βδομάδες τα Χριστούγεννα, Πάσχα και 2 μήνες το καλοκαίρι)

Κριτήρια υποβολής αίτησης:
- Νοσηλευτικοί λειτουργοί που εργάζονται σε τμήματα Αιμοκάθαρσης/ Νεφρολογικό/ Μεταμοσχευτικό

- Τουλάχιστον 3 χρόνια κλινική εμπειρία στη Νοσηλευτική. Κλινική εμπειρία στη συγκεκριμένη ειδικότητα θα θεωρηθεί πλεονέκτημα

- Άδεια Εξασκήσεως Επαγγέλματος (ΑΕΕ) σε ισχύ.

Κλινική άσκηση:

Oι εκπαιδευόμενοι θα πραγματοποιούν κλινική άσκηση στους χώρους εργασίας τους καθώς και σε άλλα συναφή τμήματα και νοσηλευτήρια.

Αιτήσεις:

Οι αιτήσεις (επισυνάπτεται το σχετικό έντυπο) να σταλούν προς τη Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ipanayiotou@ns.moh.gov.cyτο αργότερο μέχρι τις 10.04.2024. Ο μέγιστος αριθμός αιτήσεων από κάθε ιδιωτικό νοσηλευτήριο είναι 2.

Κόστος συμμετοχής για ιδιώτες νοσηλευτές:
€ 664,86

Άλλες Πληροφορίες:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμβουλευθούν τους Κανονισμούς για συμμετοχή ιδιωτών νοσηλευτών/τριών σε προγράμματα του Τομέα Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας.

Έντυπο αίτησης 

Κανονισμοί για συμμετοχή νοσηλευτών που εργάζονται στον Ιδιωτικό Τομέα

Υπεύθυνοι προγράμματος:

Ειρήνη Παναγιώτου

Email: ipanayiotou@ns.moh.gov.cy Τηλ.: 22603031

Ευανθία Γεωργίου

Email: egeorgiou@ns.moh.gov.cy Τηλ.: 22603049




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











260