Σεμινάριο: Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας στη Βιομηχανία Τροφίμων από το Παν. Λευκωσίας


Η Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει τη διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα «Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας στη Βιομηχανία Τροφίμων» την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2023, στις 18:00, στην Αμφιθέατρο ΒLUE του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Δρ. Katarzyna Kosek-Paszkowska, Χειρούργος Κτηνίατρος και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στις Επιστήμες Περιβάλλοντος και Ζωής του Πανεπιστημίου Wroclaw της Πολωνίας.

Τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας είναι απαραίτητα στη βιομηχανία τροφίμων, καθώς διασφαλίζουν την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων. Πρότυπα όπως το HACCP επικεντρώνονται στην πρόληψη των κινδύνων, ενώ το ISO 22000 και το FSSC 22000 προσφέρουν ολοκληρωμένο πλαίσιο διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Παρά τη σημασία τους, μπορεί να προκύψουν πρακτικές προκλήσεις στην εφαρμογή και τον έλεγχο αυτών των συστημάτων, που απαιτούν συνεχή βελτίωση και εκπαίδευση.

Το σεμινάριο, που στηρίζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Κτηνιάτρων, θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και είναι ανοικτό για το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή ΕΔΩ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











390