Η Ιατρική Σχολή του ΠΛ ξεκινά σειρά διαλέξεων για θέματα Υγείας στην Ορμήδεια


Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορμήδειας, ανακοινώνει την έναρξη σειράς διαλέξεων για θέματα που αφορούν την υγεία. Οι διαλέξεις απευθύνονται στους κατοίκους των κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής,  θα είναι στα ελληνική γλώσσα και θα πραγματοποιούνται στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ορμήδειας, στην Αίθουσα «Παναγιώτης Θεοφίλου». Η πρώτη διάλεξη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023, στις 18:30.

Ο Δρ. Λοϊζος Γ. Λοϊζου, Καθηγητής Παιδογκολογίας/Παιδοαιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του ΠΛ , θα αναλάβει να μιλήσει για τη «Σχέση Διατροφής με Πρόκληση και Πρόληψη Καρκίνου». Ο  ίδιος είναι ειδικός με σημαντική εκπαίδευση και διεθνείς διακρίσεις στον τομέα της Παιδιατρικής Ογκολογίας και Αιματολογίας.

Τον Δρ. Λοΐζου θα προλογίσει ο Δρ. Σωτήρης Δημοσθένους, Προσωπικός Ιατρός στο Ιατρικό Κέντρο του ΠΛ στην Ορμήδεια και Επίκουρος Καθηγητής Οικογενειακής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του ΠΛ. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορμήδειας, Κος Χριστόφορος Κασιουρής.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για το κοινό με εγγραφή στο σύνδεσμο www.bit.ly/3PVOuoa




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











361