2η διάλεξη Παν. Λευκωσίας στην Ορμήδεια: Ανδρική υγεία και προστάτης: Κατανόηση και πρόληψη


Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας οργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου στις 6μ.μ., στην αίθουσα «Παναγιώτης Θεοφίλου» στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ορμήδειας, τη δεύτερη διάλεξη της σειράς για θέματα υγείας με τίτλο «Ανδρική Υγεία και Προστάτης: Κατανόηση και Πρόληψη».

Ομιλητής θα είναι ο Δρ. Μάριος Χατζηπαύλου, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος και Κλινικός Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Ο Δρ. Χατζηπαύλου αποφοίτησε από τη Ιατρική Σχολή του King’s College London και ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στη χειρουργική και την ουρολογία στο Λονδίνο. Μετεκπαιδεύτηκε σε νέες ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους για αντιμετώπιση της υπερπλασίας του προστάτη και της ουρολιθίασης. Επιπλέον, εξειδικεύτηκε στην εφαρμογή ελάχιστα επεμβατικών θεραπειών για τον καρκίνο του προστάτη στο Imperial College Hospital και στο University College Hospital. Το 2020 διορίστηκε Διευθυντής και Επίτιμος Ανώτερος Κλινικός Λέκτορας στα Νοσοκομεία Guy’s & St Thomas’ στο Λονδίνο και στη συνέχεια εντάχθηκε στο Νοσοκομείο αναφοράς για τη Βασιλική οικογένεια, King Edward VII, στο οποίο διατηρεί ακόμη την πρακτική του.

Ο Δρ. Χατζηπαύλου έχει πραγματοποιήσει πέραν των 5,000 χειρουργικών επεμβάσεων σε ασθενείς με διάφορες διαταραχές των νεφρών, της ουροδόχου κύστης, του προστάτη, του πέους και των όρχεων.

Η διάλεξη, που στηρίζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας,

 είναι ανοιχτή για το κοινό με εγγραφή στο σύνδεσμο https://bit.ly/3ujTnRb

Πληροφορίες: +357 24 368 900




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











386