Χρυσή για ακόμα μια χρονιά η Medochemie


Στα βραβεία Cyprus Healthcare Business Awards 

Ένα ακόμα τιμητικό βραβείο εντάσσει στο ενεργητικό της η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη δυναμική παρουσία της στον παγκόσμιο χάρτη της υγείας.

Συγκεκριμένα, η Medochemie κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο, στα Cyprus Healthcare Business Awards 2022, στην κατηγορία «Ανάπτυξη», για τη συμβολή της στην αναγέννηση και ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας, καθώς και για τις τεράστιες ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει στην τοπική αγορά.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Έρευνας, Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Medochemie, Δρ Χριστάκης Σεργίδης, η σημαντική αυτή βράβευση αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης της 47χρονης προσφοράς της εταιρείας, ως αρωγού στον αγώνα για τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για την κυπριακή κοινωνία.

Η Medochemie, υπέδειξε ο κ. Σεργίδης, συνεχίζει εδώ και δεκαετίες να συνεισφέρει στην οικονομία του τόπου και στην αύξηση της απασχόλησης, συμβάλλοντας παράλληλα στην παροχή ποιοτικής και οικονομικά προσιτής φαρμακευτικής αγωγής, για τον Κύπριο πολίτη.

Τόνισε, μάλιστα, ότι με 13 υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες στην Κύπρο και το εξωτερικό, η Medochemie συνεχίζει να αναπτύσσεται σταθερά και δυναμικά στον τομέα των φαρμάκων, ενώ σήμερα, όπως είπε, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 200 κορυφαίες εταιρείες ομοιοδραστικών φαρμάκων στον κόσμο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











499