Γ. Ελεγκτης: Δεκάδες ιατροί έχουν ετήσια αμοιβή πέραν των €150.000


H πραγματική εικόνα του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) θα φανεί μέσα από τις δύο ειδικές εκθέσεις που ετοιμάζει η Ελεγκτική Υπηρεσία, ανέφερε ο Γενικός Ελεγκτής σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Όπως αναφέρει, η μία έκθεση αφορά γενικά στον ΟΚΥπΥ και αναμένεται τον Ιανουάριο και η δεύτερη για το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας η οποία αναμένεται να εκδοθεί στο τέλος Νοεμβρίου

«Η πραγματική εικόνα του ΟΚΥπΥ θα φανεί μέσα από δύο Ειδικές Εκθέσεις που ετοιμάζουμε, μια γενικά για τον ΟΚΥπΥ και μια για το Νοσοκομείο Λευκωσίας», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Εξάλλου σε ανάρτησή της η Ελεγκτική Υπηρεσία, αναφέρει ότι δεν προκύπτει ότι ο ΟΚΥπΥ μειώνει τις δαπάνες του αλλά το αντίθετο και σημειώνει ότι δεκάδες ιατροί έχουν ετήσια αμοιβή πέραν των €150.000.

«Από δηλώσεις του Προέδρου της Επιτροπής Υγείας προκύπτει ότι επικρατεί η εντύπωση ότι ο ΟΚΥπΥ μειώνει τις λειτουργικές του δαπάνες. Το αντίθετο. Ο αριθμός των ασθενών μειώνεται συνεχώς και οι λειτουργικές δαπάνες αυξάνονται. Δεκάδες ιατροί έχουν ετήσια αμοιβή πέραν των €150.000», αναφέρεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1154