“Let's Talk AboutIt”: Ανοιχτή Διαδικτυακή Συζήτηση για την Ενδομητρίωση


Η σωστή ενημέρωση αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα για έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Endomarch Cyprus διοργανώνει και φέτος Ανοιχτή Διαδικτυακή Συζήτηση, με στόχο τη διαφώτιση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την πάθηση, η οποία ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Στη διάρκεια της Διαδικτυακής Συζήτησης “Let's Talk About It” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, από τις 18:00 μέχρι τις 19:30,    ο Προέδρος του Endomarch Cyprus Δρ Ανδρέας Σταυρούλης, Γυναικολόγος και Ιδρυτής του Endometriosis & Fertility Center Cyprus του American Medical Center, θα αναφερθεί στα αίτια και τις επιπλοκές της ενδομητρίωσης, καθώς και στις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης της πάθησης. Παράλληλα, ο Δρ Σταυρούλης θα απαντήσει σε ερωτήματα και προβληματισμούς γυναικών που θα παρακολουθήσουν την online εκδήλωση.

Στη συζήτηση θα συμμετέχει και η Λύσια Δημητρίου, Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια σε θέματα νευροαπεικόνισης και ανάλυσης δεδομένων πόνου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Παρακολουθείστε τη διαδικτυακή εκδήλωση, υποβάλετε ερωτήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας, κάνοντας κλικ στο link: https://us06web.zoom.us/j/86553491083

“Let's Talk About It”: Τετάρτη 20 Μαρτίου από τις 18:00 μέχρι τις 19:30.

Συνδεθείτε στην Εκστρατεία @endomarch_cyprus, ενημερωθείτε για τις πρωτοβουλίες της ομάδας του Endomarch Cyprus και μάθετε όλα όσα δεν γνωρίζετε για τη γυναικολογική πάθηση που ταλαιπωρεί 200 εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο και 1 στις 10 γυναίκες στην Κύπρο:

Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και την υλοποίηση των δράσεων της Εκστρατείας αναλαμβάνει η Avaton Communications - PR, DIGITAL & CREATIVE Agency.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











181