Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιστημονική ημερίδα της Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής Κύπρου


Η Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής Κύπρου, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της επιστημονικής ημερίδας που διοργάνωσε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, με τη συμμετοχή πέραν των 200 συνέδρων.

«Η ΕΠΙΚ, με 35 χρόνια ενεργό και αδιάλειπτη προσφορά, πιστή στις αρχές της προαγωγής της υγείας της μητέρας, του εμβρύου και του νεογνού, κατάρτισε ένα  μονοήμερο επιστημονικό πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου Έλληνες και Κύπριοι  καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί/ιατροί, ανέπτυξαν θέματα  που άπτονται της περιγεννητικής υγείας,  με ενημέρωση για νεώτερες εξελίξεις στο τομέα αυτό. 

Η ημερίδα αυτή, αποτελεί μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις  της εταιρείας μας και  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των Μαιευτήρων - Γυναικολόγων, των Νεογνολόγων, των  Παιδιάτρων, των Μαιών και Μαιευτών, των  Νοσηλευτών. 

Προτεραιότητά μας η διάδοση και συζήτηση της τρέχουσας γνώσης, των διεθνών κανόνων και των τελευταίων εξελίξεων στην Περιγεννητική Ιατρική. Έμφαση δόθηκε σε θέματα με κλινική σημασία, που απασχολούν τον Νεογνολόγο, τον Παιδίατρο, τον Μαιευτήρα και τον  κάθε άλλο  εμπλεκόμενο επαγγελματία υγείας.

Η ποιότητα στην εκπαίδευση είναι πολύτιμο εργαλείο για τη στήριξη της παροχής Υπηρεσιών Υγείας προς όφελος του ασθενή. Καίρια επίσης παραμένει, η  ανάδειξη της σημαντικότητας της συνεργασίας των διαφόρων ειδικοτήτων, για την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών υγείας προς τη μητέρα και το  νεογνό.

Ευχαριστούμε θερμά την Επιτροπή Μαιών/ΠΑΣΥΝΜ και τον Τομέα Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών για τη συνεργασία στην επιτυχή διοργάνωση της επιστημονικής ημερίδας.

Δ.Σ. Εταιρείας

Περιγεννητικής Ιατρικής Κύπρου»

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











370