Η πρώτη έκθεση Medical and Health στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στις 6 - 7 Απρίλιου 2024


Διοργανώνεται από την εταιρεία Arvani Ltd στην Κρατική Έκθεση

Η πρώτη έκθεση Medical and Health θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο στις 6 με 7 Απρίλιου 2024 στην Κρατική Έκθεση - Hall A & B από την εταιρεία Arvani Ltd.

Όπως μας ενημερώνει η διοργανώτρια εταιρεία Arvani Ltd:

 «Η έκθεση απευθύνεται σε Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων όπως επίσης σε φαρμακοποιούς, χημικούς, νοσηλευτές και όλους τους επαγγελματίες υγείας όπως ψυχολόγους, διαιτολόγους, οδοντίατρους, φυσιοθεραπευτές αλλά και κλινικά εργαστήρια, κέντρα υγείας, νοσοκομεία και κλινικές.

Στην έκθεση θα μπορείτε να βρείτε εταιρίες που θα σας παρουσιάσουν τις τελευταίες τεχνολογικές και όχι μόνο εξελίξεις στον τομέα της υγείας, ιατρικά μηχανήματα, αναλώσιμα, εργαστηριακούς εξοπλισμούς, αναπηρικά είδη, συμπληρώματα διατροφής, φάρμακα  και γενικά προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν χώρους υγείας.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε διαλέξεις και παρουσιάσεις από ιατρικές εταιρίες εισαγωγής και κατασκευαστές ιατρικών μηχανημάτων, εργαστηριακών εξοπλισμών, αναλωσίμων, φαρμάκων και γενικότερες παρουσιάσεις στον τομέα της υγείας.

Όλοι οι επαγγελματίες υγείας θα είναι εκεί, περιμένουμε και εσάς!

Ακολουθήστε την σελίδα “Medical and Health Expo” στο Facebook για να μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα της Εκθεσης. https://www.facebook.com/medicalandhealthexpo

Event link

https://www.facebook.com/events/249617948091282

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 22315477 ή στείλτε μας email στο info@arvani.com.cy»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











582