Πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική εκδήλωση για ενίσχυση του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ


Τα φώτα άναψαν, η αυλαία άνοιξε και η σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου γέμισε από τα ομορφότερα μηνύματα αγάπης και προσφοράς, κατά τη διάρκεια της  φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο», που διοργάνωσαν ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων ΠΑΣΥΚΑΦ και η εταιρεία Counsellor το βράδυ της Τετάρτης.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, επρόκειτο για διαδραστική παράσταση γεμάτη εικόνες, σκέψεις, μελωδίες και έντονα συναισθήματα, η οποία μας ταξίδεψε το κοινό σε ένα μοναδικό προορισμό, μέσα από τις σελίδες του μπεστ-σέλερ βιβλίου "Δέκα Φανάρια".

Καπετάνιος στο βαγόνι αγάπης ήταν ο συγγραφέας του βιβλίου Ευαγόρας Ευαγόρου, με συνεπιβάτες τον Καθηγητή Ογκολογίας Δρα Γιώργο Άστρα και μια εκλεκτή ομάδα καλλιτεχνών και μουσικών. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Δαμιανός, και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΚΑΦ, Νικόλας Φιλίππου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, καθώς και εκπρόσωποι από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των ΜΜΕ, οι οποίοι έζησαν το μοναδικό αυτό ταξίδι, ανακαλύπτοντας το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο: Τον χρόνο.

"Ο χρόνος είναι δωρεάν, αλλά πολύτιμος. Δεν σου ανήκει, αλλά μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις. Δεν μπορείς να τον κρατήσεις, αλλά μπορείς να τον ξοδέψεις. Και όταν τον χάσεις, δεν μπορείς ποτέ να τον ανακτήσεις", αναφέρεται στην ανακοίνωση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











147