Ο Επίτροπος Προεδρίας επισκέφθηκε το Σπίτι της Europa Donna


Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου επισκέφθηκε, σήμερα, το Σπίτι του Συνδέσμου Europa Donna Κύπρου όπου είχε συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Συνδέσμου κ. Αδάμο Ασπρή, ο οποίος τον ενημέρωσε για το έργο και τις δραστηριότητες της Europa Donna Κύπρου.

Ο Επίτροπος Προεδρίας παρέδωσε χρηματικό ποσό ύψους 460 ευρώ στον κ. Ασπρή εκ μέρους των Γραφείων των Επιτρόπου Προεδρίας, Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Επιτρόπου Περιβάλλοντος, Διαπραγματευτή, της Υπηρεσίας Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων και της ΔΕΑ, για στήριξη του έργου του Συνδέσμου Europa Donna Κύπρου, και παρέλαβε προστατευτικές μάσκες που έχουν ετοιμαστεί από τον Σύνδεσμο.

Παράλληλα, ο Επίτροπος Προεδρίας ανέφερε ότι με πρωτοβουλία του Γραφείου του και μέσω των Ομοσπονδιών και άλλων οργανωμένων συνόλων των Κυπρίων της Διασποράς, θα μπορούσε να αναπτυχθεί ένας ακόμα μηχανισμός οικονομικής στήριξης στο μεγάλο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος Europa Donna Κύπρου.

Τόνισε, επίσης, ότι οι Κύπριοι, όσο μακριά και αν βρίσκονται, στέκονται πάντοτε εμπράκτως δίπλα στην πατρίδα και τους συμπατριώτες τους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











767