Ημέρα αγάπης για τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» και την Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά


Ο Σύνδεσμος Φίλων Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών «Θερμοκοιτίδα Αγάπης», στην παρουσία της Πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσερά, επέλεξε να μετατρέψει τη χθεσινή ημέρα σε ημέρα αγάπης και προσφοράς προς τα πρόωρα νεογνά, τους γονείς και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Μακάρειου Νοσοσκομείου.

Συγκεκριμένα η Πρώτη Κυρία ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της προέδρου του Συνδέσμου Φίλων Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών «Θερμοκοιτίδα Αγάπης», κ. Έλενας Μαλμηδούρη Χατζηχάννα, είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια ιδιαίτερη κίνηση αγάπης και προσφοράς δώρων προς τα πρόωρα νεογνά, τους γονείς και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της (ΜΕΝΝ). Ταυτόχρονα η ξεναγήθηκε στην ανακαινισμένη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάρειου Νοσοσκομείου και έτυχε αναλυτικής ενημέρωσης γύρω από τον τρόπο λειτουργίας και τις ανάγκες της Μονάδας.

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» παρέχει διαρκή στήριξη στον αγώνα για τη φροντίδα των νεογνών, των οικογενειών τους και του νοσηλευτικού προσωπικού.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











245