Η ΠΑΣΥΚΙ επαναφέρει στις 20 Απριλίου, την 3ωρη στάση εργασίας στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Πάφου


Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΥΚΙ ενημερώνει:

«Ο χρόνος που μας ζητήθηκε ώστε να εξευρεθούν πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις ως προς τη σοβαρότατη υποστελέχωση του ΤΑΕΠ του Γ. Ν. Πάφου έχει παραχωρηθεί, όμως δυστυχώς το μόνο πρακτικό αποτέλεσμα που βιώνουν οι εναπομείναντες Ιατροί είναι ακόμη μια παραίτηση συναδέλφου, και μέχρι την εξεύρεση δυο ιατρών ψάχνουμε πλέον για τρεις τουλάχιστον, επιμένοντας σε ένα ανεπιτυχές μοτίβο επικοινωνιακού χαρακτήρα, που δυστυχώς έχει δηλητηριάσει και διαβρώσει τα θεμέλια των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων.

Οι ευφάνταστες αποφάσεις για μετακίνηση ιατρών από άλλα ΤΑΕΠ των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων, αλλά και οι ιδιαίτερα επικίνδυνες αποφάσεις του  Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Κ.Υπ.Υ σε σχέση με τη λειτουργία των ΤΑΕΠ στερούνται λογικής, από ιατρικής άποψης.

Ως εκ τούτου επειδή περαιτέρω πίστωση χρόνου δεν μπορεί να παραχωρηθεί, γιατί αυτό σημαίνει συνυπευθυνότητα ενημερώνουμε για την επαναφορά του μέτρου της 3ωρης στάσης εργασίας η οποία είχε ανασταλεί.

Ως νέα ημερομηνία έχει οριστεί η Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 και ώρα διεξαγωγής από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Δράττοντας της ευκαιρίας καλούμε επιπλέον το Δ.Σ Ο.Κ.Υπ.Υ όπως αποσύρει άμεσα και οριστικά τις αποφάσεις ημερομηνίας 06.04.2023»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











331