Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη σειράς σεμιναρίων για Κτηνιάτρους


Η Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στο πλαίσιο της επιστημονικής της προσφοράς προς την κτηνιατρική κοινότητα της Κύπρου, ανακοινώνει την έναρξη σειράς σεμιναρίων για κτηνιάτρους. Σκοπός των σεμιναρίων είναι η ενημέρωση σε θέματα μείζονος ενδιαφέροντος από επιστήμονες παγκόσμιας εμβέλειας, αλλά και η αμφίδρομη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ της επιστημονικής ομάδας του πανεπιστημίου και των κτηνιάτρων, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται στην Κύπρο, και στην ανεύρεση πιο αποτελεσματικών λύσεων.

Το πρώτο σεμινάριο, με θέμα την Κλινική Ενδοκρινολογία, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου 2023 στις 19:00 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Ο Καθηγητής Michael HerrtageΚοσμήτορας της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, θα παρουσιάσει το θέμα, 'How do diagnose and treat Canine Cushings Disease', και ο Καθηγητής ManelLopez-Bejar, Κοσμήτορας της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Autonoma de Barcelona, το θέμα, 'Detecting anxiety and stress in dogs through hormonal indicators'.. Οι παρουσιάσεις θα είναι στην Αγγλική γλώσσα και η είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το σύνδεσμο www.unic.ac.cy/vet/event/clinical-endocrinology-seminar/




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











496