Διάλεξη: Η σημασία έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού


Από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας 

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας οργανώνει διάλεξη με εισηγητή τον Δρ. Διονύσιο Βαϊδάκη, Μαιευτήρα Γυναικολόγο και Κλινικό Επίκουρο Καθηγητή, με θέμα «Η σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων «Παναγιώτης Θεοφίλου» του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ορμήδειας, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ.

Ο Δρ. Βαϊδάκης είναι κάτοχος πτυχίου ιατρικής (MD) του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης, μεταπτυχιακού διπλώματος στη Δημόσια Υγεία (MPH) από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας στην Αθήνα, καθώς και Διδακτορικού τίτλου στη γυναικολογική ογκολογία από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το ερευνητικό του ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην υπογονιμότητα, στη διατήρηση γονιμότητας σε ογκολογικούς ασθενείς, και στην εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών για την προαγωγή της υγείας.

Η διάλεξη είναι ανοιχτή για το κοινό με εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://shorturl.at/BMNZ3. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24 368 900




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1253