2η Ημερίδα Οικογενειακής Ιατρικής Για όλους τους Προσωπικούς Ιατρούς


Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 – Αίθουσα UNESCO – Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 

Το Τμήμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και Πληθυσμιακής Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, με τη στήριξη της Εταιρείας Γενικής Ιατρικής Κύπρου, της Κυπριακής Εταιρείας Οικογενειακού/Προσωπικού Ιατρού, και της Κυπριακής Εταιρείας Παθολογίας, σας προσκαλεί στην 2η Ημερίδα Οικογενειακής Ιατρικής στην Κύπρο, το Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 09:00 – 15:30 στην Αίθουσα UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους προσωπικούς ιατρούς που εργάζονται στην Κύπρο.

Η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας σε μια εποχή κατά την οποία υπάρχει πολλή (παρα)πληροφορία, σε συνδυασμό με τις συνεχιζόμενες αλλαγές των πολιτικών του συστήματος υγείας για τη διασφάλισης δίκαιης αμοιβής με βάση τις δεξιότητες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αποτελούν μια πραγματική πρόκληση για τους προσωπικούς ιατρούς, επηρεάζοντας τη διατήρηση ισορροπίας και ποιότητας ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή. Η τεκμηριωμένη διαχείριση πληθώρας παθήσεων στην πρωτοβάθμια φροντίδα βελτιώνει τις υπηρεσίες φροντίδας αυξάνοντας την ικανοποίηση των ασθενών αλλά και των ιδίων των προσωπικών ιατρών.

Η Ημερίδα θα παρέχει μια πολυθεματική ενημέρωση και πρακτική εφαρμογή γνώσεων, βασισμένη σε σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, αποσκοπώντας να αναδείξει τον κεντρικό ρόλο των Προσωπικών Ιατρών στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας προς τους ασθενείς στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα απαιτεί εγγραφή το αργότερο μέχρι και 15 Απριλίου 2024.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θεματολογία, τους ομιλητές, το αναλυτικό πρόγραμμα και την εγγραφή θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

www.med.unic.ac.cy/imerida-oikogeneiakis-iatrikis-2024/

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











340