Στρατηγική συνεργασία AstraZeneca και Medochemie Far East


Μια ακόμη σημαντική στρατηγική συνεργασία για την Medochemie, επιβεβαιώνει τη δυναμική παρουσία της στον χάρτη της παγκόσμιας φαρμακοβιομηχανίας. Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Βιετνάμ εξέδωσε σχετικό πιστοποιητικό, βάση του οποίου η διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας φαρμάκων προηγμένης τεχνολογίας του Βρετανο-σουηδικού φαρμακευτικού κολοσσού AstraZeneca, μεταφέρεται στη Medochemie Far East στο Βιετνάμ.

Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της AstraZeneca Βιετνάμ Nitin Kapoor, δήλωσε ότι η AstraZeneca δεσμεύεται για μια στενή συνεργασία η οποία θα ενισχύσει την ανάπτυξη της εγχώριας φαρμακευτικής βιομηχανίας, με στόχο την παροχή εύκολης πρόσβασης στους ασθενείς, σε φάρμακα υψηλής ποιότητας, που παράγονται στο Βιετνάμ.

Ο Διευθυντής της Medochemie Far East κ. Γρηγόρης Χαρίτωνος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη στρατηγική συνεργασία με την AstraZeneca, χαρακτηρίζοντας την ως κομβικής σημασίας και μεγάλο βήμα στις κοινές προσπάθειες για την υποστήριξη της επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου του φαρμακευτικού τομέα στο Βιετνάμ.

Η Medochemie Far East, διαθέτει πέντε εγκαταστάσεις παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, με συνολική έκταση 63.500 τετραγωνικά μέτρα και 9 διαφορετικές γραμμές παραγωγής, με εξειδίκευση στη μεταφορά τεχνολογίας. Τα υψηλής ποιότητας φάρμακα που παράγονται με μεταφορά τεχνολογίας, εξάγονται στην Ευρώπη και σε πολλές χώρες ανά το παγκόσμιο, ενώ διατίθενται και στην αγορά του Βιετνάμ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











422