PhD Day στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου με επ. ομιλητή τον Καθ. Νεκτάριο Ταβερναράκη


Εκδήλωση αφιερωμένη στους διδακτορικούς φοιτητές του διοργανώνει το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) την Τετάρτη 3 Απριλίου, με επίτιμο ομιλητή τον διακεκριμένο επιστήμονα, Καθ. Νεκτάριο Ταβερναράκη.

Η διάλεξη του Καθ. Ταβερναράκη,   με τίτλο “The Mystery of Ageing and Neurodegeneration: What does modern scientific research teach us?”, θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 π.μ., θα είναι στα Αγγλικά και είναι ανοικτή προς το κοινό, όπως και οι διαλέξεις των φοιτητών.

Μετά την ολοκλήρωση της διάλεξης του επίτιμου ομιλητή, οι Διδακτορικοί φοιτητές του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου θα παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους διατριβές οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών πεδίων, τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται ερευνητικά και διαγνωστικά το ΙΝΓΚ. Ανάμεσα σε αυτά, Αιμοσφαιρινοπάθειες, Νευρομυϊκές παθήσεις, Σκλήρυνση κατά πλάκας, ALS, Νόσος Alzheimer, Βιοπληροφορικά και Βιοστατιστικά μοντέλα στη διάγνωση και θεραπευτική αγωγή, κ.α.

Η εκδήλωση PhD Day  θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Λεύκος Μίτλεττον, στο Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου, την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τις παρουσιάσεις των φοιτητών, στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.cing.ac.cy/easyconsole.cfm/page/event_viewer/event/1845

Οι αιτήσεις για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΙΝΓΚ (εισδοχή Σεπτέμβριος 2024) γίνονται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα https://www.cing.ac.cy/education όπου είναι και διαθέσιμος ο οδηγός σπουδών καθώς και όλα τα θέματα για τις αιτήσεις των Διδακτορικών θέσεων.   

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εκπαίδευσης του ΙΝΓΚ για πληροφορίες ή και για διευθέτηση ραντεβού για εξατομικευμένη ενημέρωση.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΙΝΓΚ προσφέρονται στους κλάδους της Μοριακής Ιατρικής, Ιατρικής Γενετικής, Νευροεπιστήμης, Βιοϊατρικής Έρευνας και Βιοτεχνολογίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας Γραφείου Εκπαίδευσης

Tηλέφωνο +357 22392840/841/844   

Email education@cing.ac.cy

Ιστοσελίδαhttps://www.cing.ac.cy/education  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











222